Tort Wiśniowo-Migdałowy
Tort wiśniowo-migdałowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz krem z prawoślazu, migdały, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tort Wiśniowo-Migdałowy, Tort Wiśniowo-Migdałowy, oraz Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Rozgrzać piekarnik do 177°. zrobić ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu zimnej wody i dodając ekstrakt migdałowy z wodą.
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube).
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie lepkie. Nie lekceważ. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 2 godzin.
Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta; usuń z patelni.
Cut ciasto zrobić 2 warstwy. (Aby wyciąć, zaznacz stronę ciasta wykałaczkami i pokrój długim ząbkowanym nożem.)
Na talerzu do serwowania umieść dolną warstwę. Łyżka 2/3 szklanki kremu prawoślazu przez heaping łyżeczki do herbaty na dolnej warstwie. Łyżka 1 szklanka nadzienia ciasto między łyżkami kremu prawoślazu.
Umieść drugą warstwę na wierzchu. Łyżka pozostałego kremu z prawoślazu i nadzienia do ciasta na wierzchu ciasta, pozwalając nadzienie do ciasta skropić po bokach.
Posypać pozostałymi migdałami. Przechowywać w lodówce.