Tort Migdałowy

Tort Migdałowy
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Migdałowy Torte może być spektakularny przepis spróbować. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka ekstraktu migdałowego, jajka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch, Tort Migdałowy, oraz Tort Migdałowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać migdały i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
3
Odcedzić, spłukać migdały zimną wodą, zdjąć i wyrzucić Skórki. Osuszyć ręcznikiem kuchennym i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Z oleju roślinnego sprayu, lekko płaszcz wewnątrz 10-in. patelnia ze zdejmowaną obręczą lub inną 2-qt. naczynie do pieczenia z boku co najmniej 2 w. wysoko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Posypać wnętrze naczynia 1 łyżką. cukier, przechylając i obracając naczynie, aby równomiernie pokryć. Nadmiar leku należy wyrzucić. Odstawić danie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
7
W blenderze lub robocie kuchennym wirować migdały, aż zostaną drobno zmielone (uważaj, aby nie zmielić ich na masło migdałowe). Odstawić. W dużej misce ubij żółtka z pozostałym 1/2 szklanki cukru przez kilka minut, aż będą bladożółte i gęste. Delikatnie wymieszaj zmielone migdały i ekstrakt migdałowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
żółtko Jajażółtko Jaja
MigdałyMigdały
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
W dużej czystej misce ubij białka i sól, aż utworzą się jędrne szczyty. 1/3 białek wymieszać z mieszaniną żółtkowo-migdałową, aby dokładnie połączyć, a następnie delikatnie złożyć pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MigdałyMigdały
SólSól
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia i piec, aż zestaw i złoty kolor na wierzchu, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Ostudzić 15 minut, pokroić, i podawać z Malina coulis.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn