Tort Karuzelowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta karuzelowego. Ten przepis służy 10 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać olej, ciasto mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s, oraz Ananas Pudding Ciasto Ciasto Mix Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszaj ciasto, wymieszaj suchy budyń, wodę, jajka i olej mikserem na niskiej prędkości 1 min. Beat na średniej prędkości 4 min.
Wlać do wysmarowanej i posypanej mąką 12-szklankowej karbowanej rurki lub 10-calowej patelni z rurką.
Piec 50 do 55 min. albo dopóki wykałaczka włożona w środek nie wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 5 min.; usuń z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.
Ciasto przełożyć na talerz.
Polewamy polewą czekoladową półsłodką, wierzch posypujemy posypką.
Odstawić, aż glazura jest jędrna. Udekoruj ciasto krakersami i słomkami, jak pokazano na zdjęciu.