Torte czekoladowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 54 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wodę, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 22%. Spróbuj Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, Ciasto czekoladowe (z wariacją Sacher Torte i czekoladowym Ganache), oraz Czekoladowy tort migdałowy z polewą czekoladową z bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Margarynę ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowa; dodać 1 1/2 szklanki cukru, ubijając aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodawać białka i jajka, pojedynczo, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(Keebler)
3
Połączyć maślankę z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Mąkę połączyć z 3 składnikami, dodać do margaryny na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Wymieszać po każdym dodaniu.
6
Wlać ciasto do 2 (8-calowych) okrągłych tortownic pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
7
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni.
Połącz pozostałe 1/2 szklanki cukru, 2/3 szklanki kakao i skrobię kukurydzianą w górnej części podwójnego kotła. Wymieszać z mlekiem. Doprowadzić wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować, stale mieszając, 18 minut lub aż do rozprzestrzenienia konsystencji. Wymieszać wanilią. Kryj się i wyluzuj.