Tort Czekoladowy

Tort Czekoladowy
Torte czekoladowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 54 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wodę, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 22%. Spróbuj Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, Ciasto czekoladowe (z wariacją Sacher Torte i czekoladowym Ganache), oraz Czekoladowy tort migdałowy z polewą czekoladową z bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margarynę ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowa; dodać 1 1/2 szklanki cukru, ubijając aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodawać białka i jajka, pojedynczo, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(Keebler)(Keebler)
3
Połączyć maślankę z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Mąkę połączyć z 3 składnikami, dodać do margaryny na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Wymieszać po każdym dodaniu.
6
Wlać ciasto do 2 (8-calowych) okrągłych tortownic pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
7
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Ochłoń.
9
Dobrze wymieszać malinę. Pokrój każdą warstwę ciasta na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Umieść 1 warstwę na talerzu; rozprowadź 1/4 szklanki maliny. Powt. z 2 nast. warstwami; góra z czwartą warstwą. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Połącz pozostałe 1/2 szklanki cukru, 2/3 szklanki kakao i skrobię kukurydzianą w górnej części podwójnego kotła. Wymieszać z mlekiem. Doprowadzić wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować, stale mieszając, 18 minut lub aż do rozprzestrzenienia konsystencji. Wymieszać wanilią. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
12
Rozprowadzić na wierzchu i bokach ciasta. W razie potrzeby udekoruj malinami i gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn