Meat Lite: Resztki Empanadas

Meat Lite: Resztki Empanadas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Meat Lite: Leftovers Empanadas. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 2215 kalorii, 46g białka, oraz 128 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, ser monterey jack, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rund ciasta ciasto można śledzić to danie główne z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meat Lite: Orzechowy Makaron, Meat Lite: kalafior Ain ' t No Wallflower, oraz Meat Lite: Pizza z ziemniakami i kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż okrągłe ciasto w jednej warstwie i przykryj wilgotną szmatką, aby zapobiec wyschnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2
Wymieszać rozdrobnione indyka i salsę razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na środku każdej rundy rozłóż czubatą łyżeczkę ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Posypać szalotki i top z czubatą łyżką mieszaniny indyka. Podziel ser między każdą empanadę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Pracując pojedynczo, zagniataj ciasto na pół nad nadzieniem tak, aby krawędzie każdej strony się spotkały. Nacisnąć krawędzie razem, a następnie zamknąć je albo przez naciśnięcie zębów widelca lub przez szczypanie i składanie ciasta na siebie, aby utworzyć linkę krawędzi. (Dostosuj ilość wypełnienia w razie potrzeby, aby nie pękała ze szwów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Wlać około cala oleju do holenderskiego piekarnika, rondla o grubym dnie lub wysokiej patelni o prostej linii.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podgrzać olej do temperatury około 191° na termometrze do głębokiego smażenia lub do momentu, aż wokół uchwytu drewnianej łyżki w gorącym oleju utworzy się stały strumień pęcherzyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Delikatnie opuść empanadas do gorącego oleju, aby uniknąć rozprysków. Smażyć w partiach po 3 lub 4, w zależności od wielkości garnka, przerzucając łyżką szczelinową tak, aby każda strona gotowała się na złoty kolor, około 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aż wszystkie empanadas zostaną ugotowane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Tridente EntreSuelos Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Głęboki czarny kolor wiśni z aromatami białego pieprzu i czarnych owoców. Jasne i odważne na podniebieniu z równym wykończeniem, które ma dobrą strukturę i przyprawę.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn