Tort Budyniowy Toffi
Ten przepis zawiera 15 porcji z 402 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Za 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką bitą polewę kartonową, mieszankę puddingu instant butterscotch, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Toffi, Tort Sernik Toffi-Klon, oraz Najlepszy Budyń Toffi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Odłóż 1 szklankę okruchów ciastek do posypania. W małej misce połącz pozostałe okruchy ciastek i masło. Wciśnij do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. danie. W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę. Złożyć 1-1 / 2 szklanki bitej polewy.
W małej misce wymieszaj mleko i pudding przez 2 minuty; odstaw na 2 minuty lub do miękkości. Łyżka nad warstwą sera śmietankowego. Na wierzch z pozostałą bitą polewą.
Posyp zarezerwowanymi okruchami. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.