Podwójnie Holenderski makaron z serem z Chardą

Podwójnie Holenderski makaron z serem z Chardą
Podwójny Holenderski makaron z serem z Chard może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś łokieć makaron, pieprz cayenne, mleko i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Podwójnie Holenderski makaron z serem z Chardą, Double-Dutch Mac & Cheese With Chard, oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 3 łyżki masła w dużym potover średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Dodaj cebulę; sautéuntil półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać, następnie mąkę; wymieszać stale 1 minutę.Stopniowo ubijaj mleko. Gotować, ubijającewspólnie, aż mieszanina zacznie się gotować, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodaj 2 szklanki grubo startej
4
Gouda i 1 szklanka Edamu. Wymieszać, aż do serów, o 2 protokół. Wymieszać w cayenne andnutmeg. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
GoudaGouda
SOSSOS
Ser EdamSer Edam
5
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 13x9x2-calowe naczynie do pieczenia. Chard gotować w dużym garnku gotując osoloną wodę do miękkości, około 1 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej, transferchard do talerza; cool. Rezerwa garnek z wodą.Wycisnąć wodę z boczniaka; drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
6
Powrót wody w garnku do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj makaron; gotuj do miękkości, ale nadal jędrny, mieszając od czasu do czasu.
8
Drenaż. Stirmacaroni do ciepłego sosu serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
9
Pół makaronu umieścić w naczyniu; gładki wierzch. Top z 1 szklanki sera Edam, następnie chard. Top z barwienia mieszanki makaronu; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser EdamSer Edam
MakaronyMakarony
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
10
Roztopić 3 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
11
Placebreadcrumbs w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Mżawka butterover; toss.
13
Dodać 1/2 szklanki drobno startej Goudai posypać solą i pieprzem; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
14
Posypać mieszaninę bułki tartej na mac andcheese.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
15
W razie potrzeby posypać nasionami kminku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
16
Piec makaron z serem, aż bułka tarta są złote i brzegi są bulgotanie, o 40minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Odstawić na 10 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn