Tiramisu Chex Party Mix
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Tiramisu Chex Party Mix w domu. Za $1.0 za porcję, dostajesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 9g białka, oraz 25g tłuszczu. 16 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, kakao do pieczenia, kawę espresso w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 63%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Tiramisu Chex ® Party Mix, PW ' S Chex Party Mix, oraz Chex Party Mix.
Instrukcje
W dużej misce umieść płatki. W małej misce do kuchenki mikrofalowej masło mikrofalowe odkryte na wysokości około 30 sekund lub do stopienia. Dodaj espresso; dodaj kawałki czekolady. Kuchenka mikrofalowa na wysokich 30 sekund; mieszać. Kontynuuj podgrzewanie w kuchence mikrofalowej i mieszanie, aż mieszanina będzie gładka.
Wlać mieszankę czekolady na płatki zbożowe; wrzucić, aż dobrze się pokryje.
W dużej zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj cukier puder i kakao.
Dodaj mieszankę zbóż i Funt kawałki ciasta; wstrząsnąć, aż równomiernie pokryte.
Podawać w pojedynczych miseczkach lub szklankach. Na wierzch z dollopami sera mascarpone.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Chianti, Moscato Dasti, Verdicchio, Trebbiano
Tiramisu w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Chianti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "