Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej w piecu tilapii z tandetnym Polentanem. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz musztardę, rosół z kurczaka, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca Serowa Polenta Pieczona W Piekarniku, Crunchy Piekarnik Smażone Tilapia, oraz Tilapia smażona w piekarniku z masłem Bazyliowo-cytrynowym dla podobnych receptur.
Wymieszać bulion i musztardę w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo dodawać polentę, stale mieszając trzepaczką. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj 20 minut, często mieszając. Wymieszać z parmezanem, oregano i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Polenta
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Miejsce panko i dalej 4 składniki (przez pieprz) w dużej patelni; gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż tosty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieścić mieszaninę panko w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5
Połącz 2 łyżki wody i jajka w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
6
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Rybę posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Ryby zanurzyć w mące; zanurzyć w mieszaninie jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)
8
Umieścić rybę w mieszaninie panko, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
9
Ułóż ryby na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.