Tilapia Pieczona

Tilapia Pieczona
Pieczona Tilapia wymaga ok. 1 godzina i 14 minut od początku do końca. Ten przepis służy 50 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 43 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tilapia, krakersy soda, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Cała Pieczona Tilapia, Tilapia Pieczona, oraz Tilapia Pieczona są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W blenderze lub torbie na suwak zmiażdż krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj adobo i kolendrę
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
3
W szerokiej średniej misce wymieszaj olej, ocet, sól czosnkową i czosnek powder.In osobna miska, beat eggs.Note:.It zaleca się pozostawienie filetów marynowanych w mieszaninie octu/oleju przez co najmniej 30 minut (jest to opcjonalne)po marynowaniu lub pokryciu filetów mieszaniną oleju/octu. Filety przykryć jajkami, a następnie umieścić na krakersach do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Do WiązaniaDo Wiązania
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieścić je w natłuszczonej patelni i piec w temperaturze 177° przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 14 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn