The Fake Shack, Mach Two: The Double Shack Stack Cracked

The Fake Shack, Mach Two: The Double Shack Stack Cracked
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać fałszywe Shack, Mach dwa: podwójny stos Shack pęknięty spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 86g białka, 560g tłuszczu, oraz w sumie 5788 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 9,86 zł za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czapki portobello grzyb, olej roślinny, olej arachidowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 127 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj The Fake Shack (lub The Shack Burger w domu), Tourtière du Shack, oraz Kanapki Z Fish Shack dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podzielić wołowinę równomiernie na cztery 4-uncji pasztecików i kształt każdy w krążek około 2 cali wysokości 2,5 cali szerokości. Odstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Linia duża płyta z potrójną warstwą ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Umieść czapki grzybowe na talerzu i wierzch za pomocą innych trójwarstwowych ręczników papierowych. Top z ciężką drugą płytką i kuchenką mikrofalową na dużym ogniu, aż grzyby będą całkowicie miękkie i elastyczne, około 4 minut (będą bardzo gorące). Alternatywnie, grzyby parowe w parowniku do miękkości, o 10 protokół. Po lekko ostygnięciu mocno naciśnij między ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
Połącz muenster z serem cheddar i podziel na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
MuensterMuenster
5
Umieść jedną nasadkę grzybkową górną stroną w dół na 12-calowym kwadracie plastikowej folii. Uformować połowę sera na 3-calowy patty i umieścić na szczycie czapki grzybowej. Wierzch z drugą pokrywą grzybkową, wierzch do góry. Zbierz plastikową folię i skręć, aby uformować grzyby i ser w zwarty kształt patty. Powtórzyć z pozostałymi grzybami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Pracując jeden pieczarkowy patty, płaszcz w mące, zanurzyć w myciu jaj, i płaszcz w bułce tartej. Wróć na drugą warstwę mycia jajek i drugą warstwę bułki tartej. Powtórz z drugim patty grzybowym i pozwól obu pasztetom odpocząć w okruchach przez pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
(Keebler)(Keebler)
7
W międzyczasie rozgrzej olej w wok lub smażyć na patelni do 191° na dużym ogniu (użyj termometru).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Dodać placki grzybowe do gorącego oleju i smażyć, wstrząsając delikatnie, aż złoty kolor z pierwszej strony, o 2 protokół. Flip i nadal gotować, aż druga strona jest złoty kolor, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Przenieś do wyłożonego papierowym ręcznikiem miejsca, dopraw solą i namiotem folią podczas gotowania hamburgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Korzystanie wacikiem-up ręcznik papierowy, pocierać wewnątrz heavy-dna 12-calowej patelni z olejem roślinnym, a następnie umieścić na średnim ogniu, aż tylko zaczyna palić. Przyprawić krążki wołowe na wierzchu solą i pieprzem, a następnie umieścić, przyprawione bokiem w dół, na patelni. Korzystając z tyłu ciężkiej, płaskiej szpatułki, mocno przyciśnij krążki wołowe, aby utworzyć okrągłe paszteciki o średnicy 4 cali, uważając, aby nie przyklejały się do dna szpatułki. Doprawić wierzch solą i pieprzem. Gotować, aż powstanie chrupiąca brązowa skorupa, o 2-protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
11
Ostrożnie zeskrobać paszteciki z patelni i odwrócić. Top każdy patty z 1 kawałek amerykańskiego sera. Gotować, aż ser się rozpuści, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański SerAmerykański Ser
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Podczas gotowania hamburgery, rozprowadzić górną bułkę z 1 łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
13
Na wierzch sosu ułożyć 1 sałatę liściową i 2 pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
14
Umieść 1 ugotowany burger patty na każdej dolnej bułce, a następnie patty z grzybami i drugi burger patty. Zamknąć kanapki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia84
Magazyn