Texas smażony okoń morski z miodem malinowym glazura sojowa
Texas smażony okoń morski z miodem malinowym glazura sojowa jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka filetów z owoców morza, likieru pomarańczowego, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczone piersi kaczki z polewą Malinowo-miodową, Man Catching " smażony kurczak z miodowo-orzechową glazurą, oraz Smażona brukselka z Srirachanem i miodową glazurą.
Instrukcje
1
W dużej wysokiej jednostronnej patelni saute rozgrzej olej rzepakowy do 375 stopni F.
Umieść 2 pierścienie jalapenos na każdym filecie rybnym. Następnie zawiń każdy filet z 1 plastrem boczku, pokrywając pierścienie jalapeno. Zanurz w cieście i wrzuć do gorącego oleju. Smażyć, aż ładnie mają złoty kolor brązowy, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Umieść na półmisku lub talerzu i polej glazurą smażoną rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Skropić 1/2 łyżeczki likieru pomarańczowego na każdej rybie i udekorować skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Pomarańczowy
Skórka Pomarańczowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Ten przepis został dostarczony przez finalistę, który może, ale nie musi być profesjonalnym kucharzem, dla następnej Gwiazdy Food Network. Food Network nie przetestowało tej receptury i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.