Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos to pescatarian danie główne. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dorsza, olej canolan, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos z tuńczykiem Ahi z kremem Wasabi i salsą z awokado Mango, Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, oraz Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce połącz sok z limonki, tequilę, kminek, sól i pieprz; dokładnie wymieszaj.
Dodaj rybę i wrzucić do herbu. Marynować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Ciepłe tortille na grillu lub patelni. Przykryj ręcznikiem, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W średnim holenderskim piekarniku rozgrzej olej rzepakowy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
6
Wyjąć rybę z marynaty, otrząsnąć nadmiar, pogłębiać w mące tempura i wsadzić w zimnym mieszanym cieście tempura.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Zawijamy w bułce tartej panko, naciskając panko na rybę. Jeden po drugim dodaj rybę do oleju, upewniając się, że kawałki ryb są oddzielone. Smażyć przez 4 do 5 minut lub do jasnego złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Wymieszać kapustę, kolendrę i cebulę. Ułóż 2 tortille; umieść 1/8 ryby na wierzchu każdego, a na wierzchu z mieszanką kapusty, Pico de Gallo i Tequila Lime Aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De Gallo
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Na 1 Ananasa
Tequila
Aioli
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
10
Podawać natychmiast.
11
W misce, wymieszać wszystkie składniki, doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę do smaków do stopienia.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.