Teriyaki Tilapia Z Sałatką Ziołową
Teriyaki Tilapia z sałatką ziołową może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Ten przepis służy 65. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brązowy ryż, szalotki, liście kolendry, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczone Teriyaki Tilapia, Czosnek Ziele Tilapia, oraz Tilapia Kruszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Umieścić tilapia na blasze wyłożonej folią i broil, fastrygowanie od czasu do czasu z sosem teriyaki, aż gotowane przez, 7 do 9 protokół. Rozbij się na kawałki.Tymczasem, w małej misce, połączyć kolendry, mięta, szalotki, i sok z limonki.
Tilapię podawać na ryżu, a na wierzchu z sałatką ziołową i pokruszoną czerwoną papryką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.