Tatar z tuńczyka z imbirem i prażonym sezamem
Ten przepis służy 10 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz nasiona sezamu, marynowany imbir, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny Tatar Z Tuńczyka W Sezamowych Rożkach Miso, Tunan i tatar z awokado z kalifornijskim kawiorem na sezamowych chipsach Wonton, oraz Tosty Sezam Imbir Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce. Złóż tuńczyka. Łyżkę na talerze i posypać sezamem.