Tarta Z Kremem Cytrynowym Brûlée
Lemon Crème Brûlée tarta jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Przynosi ci to Epikurious. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarta Crème Brûlée, Tarta Brzoskwiniowa Crème Brûlée, oraz Morelowa tarta crème brûlée dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę, cukier i sól w procesorze; blend 5 sekund. Używając włączania/wyłączania, zmiksuj masło, aż powstanie gruba Mączka.
Dodać 4 łyżeczki śmietany. Za pomocą włączania / wyłączania mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej śmietany przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozwałkuj ciasto na mące do 12-calowej okrągłej powierzchni.
Przenieś na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Fold zwis w, naciskając, tworząc podwójne grube boki.
Piec skorupę do złotego, naciskając z tyłu widelca, jeśli skorupa pęcherzyki, około 18 minut (mogą pojawić się małe pęknięcia).
Umyć wnętrze gorącej Skórki dwukrotnie białkiem jajka. Utrzymuj temperaturę pieca.
Ubij 3/4 szklanki cukru, śmietany, żółtka i jajka w misce, aby dobrze wymieszać.
Wymieszać z sokiem z cytryny i skórką z cytryny.
Wlać nadzienie do ciepłej Skórki.
Piec, aż nadzienie jest lekko nadmuchane na brzegach i ustawić w centrum, o 30 protokół. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Ułożyć tartę na blasze do pieczenia. Pokrywaj krawędź skorupy folią, aby zapobiec przypaleniu.
Tartę posypać 2 łyżkami cukru. Tarta Broil aż cukier topi się i karmelizuje, obracając arkusz nawet brązowienie, o 2 protokół.
Przenieś tartę do stojaka. Ostudzić, aż polewa będzie chrupiąca, około 1 godziny.
Popchnij tartę od dołu do góry, uwalniając tartę.
Umieścić na półmisku, udekorować plasterkami cytryny, w razie potrzeby, i podawać.