Tarta z gruszką i serem pleśniowym
Jeśli 29 centów za porcję spada w budżecie, tarta z gruszką i serem pleśniowym może być doskonałym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 67 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ser, orzechy włoskie, gruszki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z serem pleśniowym i gruszką, Rustykalna tarta z gruszką i serem pleśniowym, oraz Tarta z orzechami laskowymi, gruszkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spray 9-calowy patelnia z wyjmowanym dnem z sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick i gorącą wodą, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Nacisnąć ciasto w dolnej i górnej części patelni, używając palców pokrytych mieszanką Bisquick.
Tymczasem, w 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować od 2 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości; zdjąć z ognia.
Ułóż plasterki gruszki na skórce.
Masło rozprowadzić na gruszkach.
Posypać orzechami włoskimi na gruszki.
Piec około 10 minut dłużej lub aż tarta będzie złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika; posypać serem. Schłodzić 10 minut na stojaku chłodzącym.
Posypać natką pietruszki.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.