Tarta Czekoladowa P B Nana
Czekolada P B Nana tarta jest wegańskie deser. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 730 kalorii. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać banana, kurz cukru pudru, masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto czekoladowe Nana, Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa, oraz Zdrowa Pięciolatka - Tarta Truflowa Z Gorzkiej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200C / 180C wentylator / Gaz mark 6.
Ostrożnie rozwiń arkusz ciasta francuskiego i wytnij prostokąt.
Wynik około 1 cm od krawędzi dookoła.
Dodać masło orzechowe do obszaru centralnego, a następnie dolop na Nutella i dodać plastry banana.
Ułożyć na blasze i posmarować cukrem pudrem, następnie piec 15-20 minut, aż ciasto będzie złociste.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Tajski bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.