Tapenada oliwkowo-Kaparowa ze świeżą miętą
Tapenada oliwkowo-Kaparowa ze świeżą miętą może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 2 i kosztuje 1,92 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 2G białka, oraz 38 g tłuszczu. Mieszanka kaparów, pieprz, oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z ciepłą Tapenadą pomidorowo-oliwkowo-kaparową, Pieczony Dorsz Z Ciepłym Pomidorem Oliwkowy Kapar Tapenade Przepis, oraz Pieczony Koper Kalifornijski z Tapenadą oliwkową , fetą i miętą.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulsuj pietruszkę, miętę, olej, kapary i zmiażdżoną czerwoną paprykę, aż drobno posiekasz.
Dodać oliwki i pulsować, aż drobno posiekane, ale nie puree.
Zrób to z wyprzedzeniem: tapenadę można przechowywać w lodówce do 3 dni.
Odstawić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Podawać z: grillowanym stekiem, kurczakiem, przegrzebkami lub białymi rybami o twardym mięsie lub na hamburgerach.