Tandetne Manicotti
Tandetny Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, ser ricotta, SOS pomidorowo-bazyliowy do makaronu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tandetne Manicotti, Tandetne Małże Manicotti, oraz Serowe Naleśniki Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 13-przez 9-calowe naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Manicotti ugotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić i odstawić.
W dużej misce, wymieszać ricotta, 1 1/2 szklanki mozzarella, szpinak, włoskie przyprawy, jajka, sól i pieprz.
Umieścić mieszaninę w dużym worku zip-top, odciąć jeden z rogów off i wycisnąć mieszaninę ser do manicotti.
Połowę sosu z makaronu wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Na sosie umieścić nadziewane manicotti.
Pozostały sos zalać manicotti. Top z pozostałą mozzarellą i provolone.
Piec, aż gorące i bąbelkowe, 35 do 40 protokół.
Podawać z łatwym chlebem czosnkowym.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Masło rozłożyć po obu stronach chleba i doprawić natką pietruszki i czosnkiem w proszku.
Umieścić na patelni grillowej i gotować z jednej strony, aż złoty kolor będzie brązowy. Odwróć i kontynuuj gotowanie, aż druga strona będzie złotobrązowa.