Tamari cytrynowa marynata do ryb

Tamari cytrynowa marynata do ryb
Tamari cytrynowa marynata do ryb to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie marynata. Ten przepis służy 2. Na 6,4 USD za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 57g białka, oraz 15 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku z cytryny, tamari, scallion, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Cytrynowa Marynata Bazyliowa Do Grillowanej Ryby Lub Kurczaka, Marynata do grillowanej ryby, oraz Marynata Rybna Śródziemnomorska.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia72
Magazyn