Tajskie Curry Z Dynią I Kurczakiem

Tajskie Curry Z Dynią I Kurczakiem
Przepis Thai Pumpkin & Chicken Curry może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 669 kalorii, 29g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. 237 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz Azjatycki sos rybny, slivered bazylia, dyni i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Dynia i Tajski Czerwony Kurczak Curry, Thai Peanut Chicken and Pumpkin Curry w / Sticky Granate Rice, oraz Tajska zupa z dyni Curry dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Można spróbować Berger Gruner Veltliner (1 litr). Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Gruner Veltliner Bergera to kwintesencja letniego sippera! Ta Austriacka odmiana białych winogron produkuje ostre i skoncentrowane na minerałach wino z nutami cytrusów, skórki cytryny, liczi i odrobiną pikanterii, która może przypominać biały pieprz. Jego orzeźwiająco rześkie ciało świetnie sprawdza się w ciepły letni dzień, zwłaszcza gdy jesteś na świeżym powietrzu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn