Tagliatellini Ze Świeżymi Anchois I Salsą Verde

Tagliatellini Ze Świeżymi Anchois I Salsą Verde
Tagliatellini ze świeżymi anchois i salsą Verde może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka masła, cytryny, tagliatellini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Świeże Anchois Marynowane W Salsa Verde, Acciughe Con Salsa Verde (anchois w zielonym sosie), oraz Świeża Salsa Verde dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn