Tacos Z Łososiem

Tacos Z Łososiem
Przepis na Tacos z łososiem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 251 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, sól, majonez chipotle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tacos Z Łososiem, Grillowane Tacos Z Łososiem, oraz Czernione Tacos Z Łososia.

Instrukcje

1
Łososia opłukać i osuszyć; pokroić filet w poprzek na paski o szerokości 1/2 cala (pokroić dłużej niż 6 cali). w połowie). W misce, ubić mąkę, piwo, jajko i musztardę, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
łosośłosoś
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać 1/2 cala oleju do 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu. Gdy powierzchnia jest rippling, jeden po drugim, zanurzyć paski łososia w cieście piwa, obrócić, aby pokryć wszystkie strony (lub łyżką ciasto nad rybą), i położyć nieco od siebie w jednej warstwie w gorącym oleju. Gotować, obracając kawałki raz szeroką szpatułką, aż ciasto będzie złotobrązowe ze wszystkich stron, a łosoś jest po prostu nieprzezroczysty, ale nadal wilgotny-patrząc w środku najgrubszej części (wycięte do testu), w sumie około 3 minut. Po ugotowaniu przełożyć na wyłożoną papierowym ręcznikiem 12-na 17-calową patelnię do pieczenia i ogrzać w piekarniku 200. Ponieważ jest miejsce na patelni, płaszcz i gotować pozostałe paski łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
PiwoPiwo
RybyRyby
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
3
Dodać do ryby na patelni i posypać solą. Wyrzucić pozostałe ciasto i olej na patelni; wytrzeć patelnię czystą ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Ustawić patelnię na średnim ogniu. Jeden na raz, tortille położyć na patelni i ciepła, obracając raz, tylko do ciepła, o 30 sekund łącznie dla każdej tortilli. Po podgrzaniu przełożyć na talerz lub talerze i napełnić każdą ósmą częścią łososia i 1/4 szklanki rozdrobnionej kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
KapustaKapusta
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj majonez chipotle i salsę tomatillo według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
MajonezMajonez
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
6
Podawać z limonkami do wyciskania tacos i pozostałym majonezem i salsą, aby dodać do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
MajonezMajonez
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn