Tacos Snapper z kremem Chipotle

Tacos Snapper z kremem Chipotle
Need a pescatariańskie danie główne? Tacos Snapper z kremem Chipotle może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, filety z Lucjana, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tacos Snapper z kremem Chipotle, Chipotle potarł Steak Tacos z kremem Chipotle i Guacamole, oraz Fish Tacos w / Chipotle Cream.

Instrukcje

1
Połączyć kwaśną śmietanę, 1/8 łyżeczki soli, i chile; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Połączyć 1/2 szklanki cebuli i 1/2 szklanki pomidora; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj 1 szklankę cebuli, 1 szklankę pomidora, kminek, 1/2 łyżeczki soli, cynamon i mielony czosnek; gotować 5 minut, często mieszając. Wymieszać z kolendrą. Ułóż ryby na mieszance cebuli na patelni; przykryć i gotować 3 protokół. Włączyć ryby; przykryć i gotować 2 protokół. Połamać ryby na kawałki. Wymieszać skórkę i sok; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia.
6
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Napełnij każdą tortillę 1/2 szklanką mieszanki rybnej i 1/4 szklanką zastrzeżonej mieszanki cebuli; każdą porcję uzupełnij 2 łyżkami śmietany chipotle. Złożyć na pół lub zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn