Tacos rybne ze świeżą salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 308 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka soku z limonki, sól koszerna, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Podobne przepisy to Tacos Rybne Z Salsą Mango, Tacos rybne z salsą Habanero, oraz Tacos rybne z salsą Mango.
Instrukcje
1
Wymieszać tomatillo, pomidor, cebula, kolendra, sok z limonki i jalapeno w misce i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Tomatillos
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozgrzać 1/2 cala oleju roślinnego w głębokiej patelni lub garnku na średnim ogniu. Przyprawić rybę 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, następnie wrzucić do miski z mąką. Smażyć rybę w 2 partiach, obracając w razie potrzeby, aż do złotego koloru i po prostu gotowane przez, 3 do 4 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.