Taca pieczonego łososia z oliwkami, fasolką szparagową, anchois i pomidorami

Taca pieczonego łososia z oliwkami, fasolką szparagową, anchois i pomidorami
Taca Pieczony łosoś z oliwkami, fasolką szparagową, anchois i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 8,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cytryny, o oliwie z oliwek, o oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Anchois, Pomidory I Fasola Szparagowa Kuskus, Fasolka Szparagowa Z Pomidorami, Oliwkami I Jajkami, oraz Fasola Szparagowa, Pomidory I Czarne Oliwki.

Instrukcje

1
Ogon fasolki szparagowej, blanszować je do miękkości w osolonej, wrzącej wodzie, i odsączyć. Umieść w misce z pomidorkami koktajlowymi i oliwkami naćpanymi. Wrzucić oliwę z oliwek oraz szczyptę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Filety z łososia należy szybko umyć pod kranem i osuszyć papierowymi ręcznikami kuchennymi. Wycisnąć sok z 1/2 cytryny na filety, po obu stronach, następnie doprawić obie strony solą i pieprzem i skropić odrobiną oliwy z oliwek na wierzchu. Rozgrzej piekarnik i tacę do pieczenia w najwyższej temperaturze. Umieść 4 filety łososia na 1 końcu tacy do pieczenia. Wrzucić bazylii do zielonej fasoli, oliwki i pomidory i umieścić tę mieszaninę na drugim końcu tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Połóż anchois na zielonej fasoli. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut, następnie wyjmujemy z piekarnika i podajemy z ćwiartkami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
SardeleSardele
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
To jest bardzo smaczne z jakimś domowym majonezem lub aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
AioliAioli
5
Czosnek zmiażdżyć z solą w moździerzu i tłuczkiem (jeśli nie masz moździerza i tłuczka możesz bardzo drobno posiekać czosnek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
6
Umieścić żółtko i musztardę w misce i ubić. Następnie zacznij dodawać oliwę z oliwek kawałek po kawałku. Po wymieszaniu w pół szklanki oliwy z oliwek można zacząć dodawać resztę w większych ilościach. Gdy dodasz to wszystko, możesz dodać czosnek i cytrynę (do smaku) i wszelkie dodatkowe smaki, takie jak bazylia, koper włoski, koperek, posiekane orzechy pieczone. Na koniec wystarczy doprawić do smaku solą, świeżo zmielonym czarnym pieprzem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
KoperKoper
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Genialny wygląd, blada słoma z zielonymi odcieniami. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej pozwala na pełną ekspresję aromatu owoców Chardonnay bez wpływu dębu lub osadu, co daje jasny, czysty bukiet owoców tropikalnych. Podniebienie jest bogate w owoce tropikalne, czysta kwasowość Zippy równoważy słodki owocowy charakter, co skutkuje jasnym świeżym aromatycznym podniebieniem. Gdy używa się dobrej jakości Chardonnay, Chardonnay unwooded nabiera zupełnie nowego poziomu głębi i intensywności.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn