Tabbouleh z pieczoną jagnięciną

Tabbouleh z pieczoną jagnięciną
Tabbouleh z pieczoną jagnięciną to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, zielonej cebuli, ExtraVirgin oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać bulgur można śledzić to danie główne z Budyń Bulgur z kandyzowanym imbirem i figami jako deser. Jest idealny do Wielkanoc. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Marokańska jagnięcina z Tabbouleh i chrupiącym czosnkiem, Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, oraz Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz bulgur i wrzącą wodę w dużej misce. Przykryć i odstawić na 30 minut lub do wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać natkę pietruszki i pozostałe składniki. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn