Słodko-cierpki wegański Baton Granola

Słodko-cierpki wegański Baton Granola
Przepis na słodko-cierpki wegański batonik muesli można zrobić w około 1 godzinę. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 152 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 39 centów za porcję. Działa dobrze jako śniadanie. Udaj się do sklepu i podnieś nektar z agawy, sodę oczyszczoną, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 15 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Granola Bar II, Granola Bar II, oraz Wszystkie Ulubione ' Granola Bar.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko nasmaruj patelnię 7x11 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wymieszaj owies, chipsy czekoladowe, mąkę, nektar z agawy, wiśnie, mus jabłkowy, migdały, kokos, nasiona słonecznika, brązowy cukier, sodę oczyszczoną i ekstrakt waniliowy razem w dużej misce. Lekko dociśnij mieszaninę do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
AgawaAgawa
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
CzereśnieCzereśnie
MigdałyMigdały
KokosKokos
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PatelniaPatelnia
3
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 18 do 20 minut. Ostudzić przez 10 minut przed pokrojeniem w batony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pozwól batonom całkowicie ostygnąć przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia5
Magazyn