Słodka, pikantna i słona Mieszanka kandyzowanych orzechów
Słodka, pikantna i słona Mieszanka kandyzowanych orzechów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 184 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, brązowy cukier, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze kiedykolwiek Prażone i kandyzowane słodkie i słone orzechy, Słodki, słony i pikantny Odświeżacz arbuzowy, oraz Pyszne pikantne, słodkie i słone Tofu! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło i cukier na dużej patelni na średnim ogniu i dodać sól.
Dodaj migdały, orzechy nerkowca, orzeszki ziemne, pekan, chili w proszku, cynamon, kminek i cayenne. Gotować, aż cukier stopi się i orzechy są pachnące, 5 do 6 minut.
Dodać rozmaryn i wrzucić. Natychmiast rozprowadzić mieszaninę orzechów na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Ostudzić całkowicie, a następnie podawać.