Sól i ocet chipsy Pita

Sól i ocet chipsy Pita
Sól i ocet chipsy Pita jest wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli koszernej, ocet słodowy, rundy pita i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Rozmaryn sól i ocet chipsy, Rozmaryn sól morska i ocet burak chipsy, oraz Domowe chipsy ziemniaczane z solą i octem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podziel każdą pita pół poziomo i pokroić każdą Na 6 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
3
Umieść kliny, pokrój boki w górę, na nieczystej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Ocet szczotkować równomiernie na klinach; posypać koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
5
Piec w 400 przez 11 do 12 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn