Sól i ocet chipsy Pita
Sól i ocet chipsy Pita jest wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli koszernej, ocet słodowy, rundy pita i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Rozmaryn sól i ocet chipsy, Rozmaryn sól morska i ocet burak chipsy, oraz Domowe chipsy ziemniaczane z solą i octem.
Instrukcje
Podziel każdą pita pół poziomo i pokroić każdą Na 6 klinów.
Umieść kliny, pokrój boki w górę, na nieczystej blasze do pieczenia.
Ocet szczotkować równomiernie na klinach; posypać koszerną solą.
Piec w 400 przez 11 do 12 minut lub do chrupkości.