Szynka z serem
Szynka z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 620 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz delikatesową szynkę, ser szwajcarski, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Rozwałkuj ciasto na pizzę w 14-calowe koło i pokrój na 8 trójkątów. Ułóż kawałek szynki, sera i cebuli na dole każdego trójkąta i rozwałkuj ciasto wokół nadzienia. (Część nadzienia wystawi końce.)
Przenieś rolki na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia.
Piec do złotego i chrupiące, o 20 protokół.
Połączyć musztardę i olej w średniej misce i wrzucić z romaine.
Podawać z obrotami. Zrób z wyprzedzeniem: te obroty można montować, owijać szczelnie, a następnie schładzać do 12 godzin wcześniej. Po ugotowaniu będą trwać do 5 dni w lodówce, jeśli zostaną szczelnie zamknięte w workach lub pojemnikach. Podgrzać w piekarniku 350 F do ogrzania.