Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama
Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 53 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę graham, białka jaj, niebieloną mąkę uniwersalną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cytrynowy placek bezowy z krakersem Grahama, Babeczka jeżyn cytrynowa z krakersem Grahama, oraz Cytrynowo-limonkowy placek lodowy z czekoladową skórką Graham-cracker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. Dno masła i boki szklanej płytki o średnicy 9 cali. Wymieszać pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać. Stopniowo dodawać masło, mieszając, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto równomiernie na dolnej i górnej stronie przygotowanej płyty ciasta.
Upiec ciasto na złoty kolor i firmy w dotyku, o 20 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
W międzyczasie cukier i skrobię kukurydzianą ubić w ciężkim średnim rondlu, aż nie pozostaną żadne grudki. Stopniowo ubij sok z cytryny.
Dodać jajka po 1 na raz, ubijając, aby dobrze wymieszać po każdym dodaniu. Wymieszać z drobno startą skórką z cytryny.
Mieszankę stale ubijać na średnim ogniu, aż wypełnienie zgęstnieje i zagotuje się.
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby trzepaczką wygładzić.
Przenieść nadzienie do przygotowanej Skórki. Gładki wierzch.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka jaj, śmietana z kamienia nazębnego, i grubej soli w dużej misce, aż spieniony. Po uruchomieniu miksera stopniowo ubijaj cukier. Kontynuuj bicie, aż będzie sztywny i błyszczący.
Rozłóż bezę na ciepłym nadzieniu, uszczelniając bezę na brzegach. Za pomocą szpatułki formuj szczyty i wiry w bezy.
Piec ciasto, aż beza będzie złoty kolor, o 15 protokół. Fajne ciasto całkowicie na stojaku.
Ciasto pokroić w kliny i podawać z sosem jeżyn.