Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama

Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama
Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 53 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę graham, białka jaj, niebieloną mąkę uniwersalną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cytrynowy placek bezowy z krakersem Grahama, Babeczka jeżyn cytrynowa z krakersem Grahama, oraz Cytrynowo-limonkowy placek lodowy z czekoladową skórką Graham-cracker dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°. Dno masła i boki szklanej płytki o średnicy 9 cali. Wymieszać pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać. Stopniowo dodawać masło, mieszając, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto równomiernie na dolnej i górnej stronie przygotowanej płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Upiec ciasto na złoty kolor i firmy w dotyku, o 20 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
W międzyczasie cukier i skrobię kukurydzianą ubić w ciężkim średnim rondlu, aż nie pozostaną żadne grudki. Stopniowo ubij sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Dodać jajka po 1 na raz, ubijając, aby dobrze wymieszać po każdym dodaniu. Wymieszać z drobno startą skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Mieszankę stale ubijać na średnim ogniu, aż wypełnienie zgęstnieje i zagotuje się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby trzepaczką wygładzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Przenieść nadzienie do przygotowanej Skórki. Gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka jaj, śmietana z kamienia nazębnego, i grubej soli w dużej misce, aż spieniony. Po uruchomieniu miksera stopniowo ubijaj cukier. Kontynuuj bicie, aż będzie sztywny i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozłóż bezę na ciepłym nadzieniu, uszczelniając bezę na brzegach. Za pomocą szpatułki formuj szczyty i wiry w bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Piec ciasto, aż beza będzie złoty kolor, o 15 protokół. Fajne ciasto całkowicie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ciasto pokroić w kliny i podawać z sosem jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn