Duszone Nogi Indyka

Duszone Nogi Indyka
Duszone nogi indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 5,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 636 kalorii. Mieszanka oleju roślinnego, łodygi selera, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone Nogi Indyka, Czerwone Wino Duszone Nogi Indyka, oraz Duszone nogi kurczaka cala Peternella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić indyka solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cała TurcjaCała Turcja
2
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu. Pracując partiami, gotować, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, 15-20 minut na partię; przenieść na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj cebulę, por, seler, i czosnek do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 5-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PorPor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać wino, pietruszka, tymianek i gałązki szałwii; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
WinoWino
5
Powrót indyka do garnka i dodać bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie i ugotowane, a płyn zmniejszy się o połowę, 2 1/2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj marchew i gotuj, odsłonięte, aż marchew będzie miękka, a mięso spadnie z kości, 35-45 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarchewMarchew
KościKości
MięsoMięso
7
Indyka i marchew przełożyć na półmisek. SOS odcedzić; podawać obok. Top szczypiorkiem i 1/2 szklanki posiekanej natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn