Przepis szybkie indyjskie ogórki mogą zaspokoić indyjskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 24 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, nasiona gorczycy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Szybkie Ogórki, Szybkie Ogórki, oraz Szybkie Ogórki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać nasiona gorczycy i gotować, aż pop, o 2 protokół. Wszystko na raz, dodać pozostałe przyprawy z wyjątkiem kurkumy i gotować, mieszając, aż przyprawy będą bardzo pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Gorczycy
Kurkuma
Przyprawy
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
Dodaj kurkumę i mieszaj, aż skwierczą. Ostrożnie dodać 1/2 szklanki wody, ocet, sok z limonki, cukier, sól, czosnek i imbir. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Kurkuma
Ocet
Czosnek
Imbir
Cukier
Woda
Sól
4
Zapakuj ogórki do głębokiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać płyn do wytrawiania na nich, waga z małą płytką, aby utrzymać się w zanurzeniu,i ostudzić do temperatury pokojowej, około 40 minut. Wyjąć ogórki z solanki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki Kiszone
Solanka
6
Dodać do przodu: chłód, pod przykryciem, do 2 dni (ogórki będą bardziej aromatyczne).
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.