Szybkie i Łatwe Ciasto Do Pizzy

Szybkie i Łatwe Ciasto Do Pizzy
Szybkie i łatwe Pizza skorupa może być tylko skorupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 567 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę chlebową, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Taco Pizza z łatwą skórką z mąki kukurydzianej {PLUS Zestaw Do Pizzy gratis!}, Easy Pizza-Crust Breadsticks, oraz Szybka i łatwa Pizza na cienkim cieście dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze cztery składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Połączyć wodę i olej; dodać do mieszanki mąki. Mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać do uzyskania gładkości i elastyczności (około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem. Ciasto dziurkujemy, dzielimy na pół. Przykryć i pozostawić ciasto na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Pracując z jedną porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło), zwiń każdą porcję w 10-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Ciasto ułożyć na dwóch blachach do pieczenia, z których każda posypana jest 1 łyżką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Umieść pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym i pulsuj 2 razy lub do dobrze wymieszanego. Z włączonym procesorem powoli dodawaj wodę i olej przez rynnę spożywczą; procesuj, aż ciasto utworzy kulkę. Proces 1 dodatkowa minuta. Obrócić na lekko posypany mąką blat; zagnieść 9 do 10 razy. Przejdź do kroku 2 w powyższym przepisie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1
Postępuj zgodnie z instrukcjami producenta dotyczącymi umieszczania składników Al, Z wyjątkiem sprayu do gotowania i mąki kukurydzianej na patelni do chleba. Wybierz cykl ciasta; uruchom maszynę do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
ChlebChleb
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Wyjąć ciasto z maszyny (nie piec). Przejdź do kroku 2 w powyższym przepisie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn