Szybkie Batony Toffi
Przepis szybkie batoniki toffi można zrobić w około 25 minut. Ten przepis zawiera 24 porcje z 190 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz pod ręką półsłodkie kawałki czekolady, krakersy graham, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 13%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy obejmują Batony Toffi, Batony Sernikowe Toffi, oraz Batoniki Kokosowe toffi.
Instrukcje
Linia a 15-W. x 10-w. x 1-w. jelly roll pan z woskowanym papierem i nasmaruj papier. Ułóż krakersy graham na patelni i odstaw na bok.
W rondelku rozpuść masło i cukier na średnim ogniu; gotuj delikatnie przez 3 minuty.
Rozłóż równomiernie na krakersach graham.
Posyp orzechy na wierzchu.
Piec w temperaturze 325° przez 10 minut. Super. W międzyczasie rozpuść kawałki czekolady; rozłożyć na batonach i ponownie ostudzić. Po zestaleniu czekolady patelnię można odwrócić, aby woskowany papier można było oderwać. Bary można zamrozić.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze propozycje na deser. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "