Dżem Cebulowy
Dżem cebulowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz vidaliańską cebulę, mocno zapakowany brązowy cukier, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Dżem z bekonu i Whiskey, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać cebulę, skórkę cytrynową, imbir i 1/2 łyżeczki soli i gotować, aż cebula zacznie się przeświecać, o 5 protokół
Dodać kolendrę, 1/4 szklanki brązowego cukru i połowę soku z cytryny i włączyć ogień do niskiej. Gotować, często mieszając, aż cebula zacznie gotować i płyn odparuje, około 15 minut.
Dodać 1/3 szklanki wody co 10 minut i nadal gotować, aż cebula są grube i złoty kolor, o 55 protokół. Wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki brązowego cukru i sok z cytryny i gotować, aż brązowy cukier topnieje, 3 do 5 protokół więcej. Doprawić do smaku.