Sałatka Kukurydziana Z Grilla

Sałatka Kukurydziana Z Grilla
Grillowana Sałatka kukurydziana to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką pieprz, pomidor, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, oraz GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj kukurydzę odrobiną oleju i umieść na grillu przez 10 minut. Gdy kukurydza jest ugotowana i lekko schłodzona, odciąć ziarna i umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać pokrojonego w kostkę pomidora, pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę, zmiksowaną zieleninę, natkę pietruszki, sok z limonki, 2 łyżki oliwy z oliwek, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wrzucić dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PomidorPomidor
SólSól
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn