Lone Star Melasa Fasola Pieczona

Lone Star Melasa Fasola Pieczona
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Lone Star Melasa Baked Beans spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 24g białka, oraz 51 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną musztardę, sól koszerną, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Lone Star Dry Rub, Lone Star Pot Roast, oraz Lone Star Chex Mix.

Instrukcje

1
Rozgrzej dużego Holendra na otwartym ogniu.
2
Rozgrzać olej i masło w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Dodać boczek, czosnek, cebula i papryka i gotować, aż zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
4
Dodaj fasolę pinto, sos Barbecue, brązowy cukier, melasa i jalapenos. Kontynuuj gotowanie, aż boczek zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Fasola PintoFasola Pinto
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Dodać piwo i posypać solą. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aby dno nie przyklejało się, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Widz lub gość programu, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
7
Połącz ocet, przecier pomidorowy, brązowy cukier, kminek, czosnek w proszku, czarny pieprz i musztarda mielona w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Posypać solą i ubijać do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Przykryć i odstawić przed podaniem, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce, w hermetycznym pojemniku, do 2 tygodni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn