Szybki Sos Barbecue

Szybki Sos Barbecue
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj szybkiego sosu Barbecue. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, ocet jabłkowy, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szybki I Łatwy Sos Barbecue, Szybki Chipotle-Pomarańczowy Sos Barbecue, oraz Szybki i pikantny Chiński sos Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu, na małym ogniu, połączyć ketchup, ocet, melasa, musztarda, woda, sól, i pieprz. Gotować przez 3 do 5 minut. W ciągu ostatnich 10 minut grillowania przyprawić sosem mięso, kurczaka lub owoce morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
MięsoMięso
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
Owoce MorzaOwoce Morza
OcetOcet
PieprzPieprz
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Boneshaker Old Vine Zinfandel z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Boneshaker Old Vine Zinfandel
Boneshaker Old Vine Zinfandel
Żywy rubinowy kolor w szkle, ten Zinfandel 2018 otwiera się aromatami wiśni, prażonego dębu, odrobiną skóry i nutami przypraw. Na podniebieniu doskonale dojrzałym aromatom owoców czerwonej jagody towarzyszy bezszwowa struktura, delikatne utrzymujące się smaki przypraw i smaczne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn