Szybka Zupa Warzywna Wołowa

Szybka Zupa Warzywna Wołowa
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Szybka zupa warzywna z wołowiny może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Mieszanka pieprzu, cebuli, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżką wynik 48% to danie jest solidne. Spróbuj Szybka Zupa Warzywna Wołowa, Szybka Azjatycka Zupa Z Wołowiny, Warzyw I Makaronu, oraz Szybkie Smażenie Wołowiny I Warzyw podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 20-30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn