Szwedzkie Ciasteczka Herbaty

Szwedzkie Ciasteczka Herbaty
Szwedzkie ciasteczka herbaciane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to skandynawskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Szwedzkie Świąteczne Ciasteczka, Szwedzki Przepis Na Ciasteczka Żytnie, oraz Szwedzkie Ciasteczka Maślane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
1 szklankę masła pokroić w mąkę, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać śmietanę i uformować ciasto w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/2 cala i pokrój małym okrągłym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Kręgi kroimy na rolce w granulowanym cukrze i układamy na arkuszach ciasteczek. Nakłuć ciasteczka kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka
5
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Niech ciasteczka ostygną przed lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
7
Do Montażu: mrozić DNA połowy ciastek i umieścić pozostałe ciasteczka na górze, aby ciasteczka kanapkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KanapkoweCiasteczka Kanapkowe
Pliki CookiePliki Cookie
8
Aby lukier maślany: ubić 1/2 szklanki masła, aż będzie puszysty. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy. Ubić w odparowanym mleku i wanilii. Dostosuj ilość mleka i cukru cukierniczego, aby uzyskać maślaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
MlekoMleko

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn