Szwedzkie Ciasteczka Herbaty
Szwedzkie ciasteczka herbaciane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to skandynawskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Szwedzkie Świąteczne Ciasteczka, Szwedzki Przepis Na Ciasteczka Żytnie, oraz Szwedzkie Ciasteczka Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
1 szklankę masła pokroić w mąkę, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać śmietanę i uformować ciasto w kulkę.
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/2 cala i pokrój małym okrągłym nożem.
Kręgi kroimy na rolce w granulowanym cukrze i układamy na arkuszach ciasteczek. Nakłuć ciasteczka kilka razy widelcem.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 8 do 10 minut.
Niech ciasteczka ostygną przed lukrem.
Do Montażu: mrozić DNA połowy ciastek i umieścić pozostałe ciasteczka na górze, aby ciasteczka kanapkowe.
Aby lukier maślany: ubić 1/2 szklanki masła, aż będzie puszysty. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy. Ubić w odparowanym mleku i wanilii. Dostosuj ilość mleka i cukru cukierniczego, aby uzyskać maślaną konsystencję.