Szwedzki krem jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, ekstrakt z wanilii, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów skandynawskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Szwedzki Krem, Szwedzki Krem, oraz Szwedzki Krem Cytrynowy.
Instrukcje
1
Połączyć śmietanę, wodę, cukier i żelatynę w rondlu na małym ogniu. Stale mieszaj, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i ostudzić lekko, aż zgęstnieje, o 10 protokół; powinna być konsystencja ubitych jaj. Złóż śmietanę, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Wlać do formy, przykryć i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 4 godziny, najlepiej na noc.
4
Rozluźnij z formy, zanurzając się w gorącej wodzie. Odwróć na talerzu do unmold.