Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić szwajcarski makaron z serem w domu. To danie główne ma 578 kalorii , 27 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom. Za 1,28 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera szwajcarskiego, cebuli, mleka i soli. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką na poziomie 48% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Szparagi i makaron szwajcarski z serem , Makaron szwajcarski z serem i wędzoną kiełbasą oraz Makaron pełnoziarnisty i ser z pikantnym czosnkiem boćwina .
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie w małym rondlu podsmaż cebulę na maśle, aż będzie miękka. Mieszaj mąkę, aż będzie gładka; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)