Szpinak Z Czosnkiem

Szpinak Z Czosnkiem
Skate i czosnek szpinak jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Rękawiczki czosnek, szpinak, tłuszcz t i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Rolada Pieczona Ze Słodowanym, Karmelizowanym Sosem Czosnkowym, Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, oraz Pieczony czosnek Dip ze szpinakiem i karczochem z czosnkowymi chipsami Pita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W patelni saute na średnim ogniu roztopić około 3 T tłuszczu. Skate skrzydła osuszyć ręcznikiem papierowym i posypać S&P.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skate WingsSkate Wings
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Umieść skrzydło na patelni i saute przez około 7 protokół, Odwróć, gdy zobaczysz trochę koloru i saute po drugiej stronie. Nie powinieneś widzieć żadnego różu ani zaczerwienienia, jeśli tak, gotuj go dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn