Szpinak Quiche Bites

Szpinak Quiche Bites
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj Quiche ze szpinakiem. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Jeśli masz pół na pół, parmezan, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Szpinak Quiche Bites, Cebula, pieprz i szpinak Quiche Bites, oraz Mexican Quiche Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjąć Skórki ciasta z torebek; umieścić płasko na powierzchni roboczej. Za pomocą 2 1/2-calowego okrągłego noża wytnij 12 rund z każdej skorupy. Wciśnij 1 okrążenie w dół i w górę każdej z 24 miniaturowych miseczek do muffinek. (Można użyć patelni tartlet 12-cup; zobacz wskazówki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PatelniaPatelnia
3
Gotować boczek w 10-calowej patelni na średnim ogniu 4 do 6 minut, obracając od czasu do czasu, aż brązowy i ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Dodaj cebulę do tej samej patelni z kapieli boczku. Gotować 2 do 3 minut, stale mieszając, aż do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
W średniej misce ubić jajka, pół na pół, ser, sól i gałkę muszkatołową trzepaczką. Boczek pokruszyć; dodać do masy jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
BoczekBoczek
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać cebulę i szpinak; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę równomiernie między miseczkami wyłożonymi skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
CebulaCebula
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec 20 do 25 minut lub aż dmuchane i złoty kolor. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut. Poluzuj i usuń quiche z patelni końcówką noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn