Szparagowy kozi ser Bruschetta z winegretem Porcini

Szparagowy kozi ser Bruschetta z winegretem Porcini
Przepis szparagi kozi ser Bruschetta z Porcini Vinaigrette może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 2,69 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, chleb, borowiki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Szparagowa Naptime Z Kozim Serem I Cytrusowym Winegretem, Maui cebula i kozi ser Tortellini z sosem pomidorowo-porzeczkowym i borowikami, oraz Figi i kozi ser Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Suszone grzyby umieść w żaroodpornej misce i zalej je wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Odstawić na 20 minut.
3
Grzyby z płynem przelać przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Przenieść grzyby do deski do krojenia i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Dodaj ocet, szalotki, cukier, 1/2 łyżeczki soli i połowę grzybów do rondla i gotować mieszaninę, aż zostanie zmniejszona do 2/3 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Ubij w 1/4 szklanki oliwy z oliwek i dodaj sól i pieprz do smaku. Sos można podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Rozgrzej piekarnik do 204° z regałem w górnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
W małej misce wymieszać pozostałe posiekane grzyby z zmiękczonym kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Umieść kosz na parowiec w garnku 5-quart wypełnionym 2 cale wody. Szparagi na parze, pokryte, tylko do miękkości, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Przełóż szparagi do miski z lodowatą wodą, aby przestać gotować, a następnie odcedz i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Połówki szparagów w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
6
Ułóż kromki chleba na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Posmarować oliwą z oliwek i piec na złoty kolor, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
8
Mieszankę serów kozich rozprowadzić obficie na tostach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
9
Aby służyć, umieść tost na środku talerza sałatkowego i ułóż 4 lub 5 końców szparagów na każdym. Górne łodygi z końcówkami szparagów, układając je prostopadle do łodyg.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
10
Szparagi i okoliczne talerze skropić winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1
* Porcini vinaigrette można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej, przykryć.* Szparagi można gotować 1 dzień wcześniej i przechowywać schłodzone w zamykanej plastikowej torbie między ręcznikami. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.* Mieszanka sera koziego może być wykonana 1 dzień wcześniej, zakryta i schłodzona. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.* Chleb można tostować 2 godziny przed podaniem i rozłożyć mieszanką serową do 1 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
VinaigretteVinaigrette
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn