Szparagi z masłem pomarańczowym
Szparagi z masłem pomarańczowym to dodatek dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 104 kalorie , 3 g białka i 9 g tłuszczu . Za 1,14 USD za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, masło, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 34% . Spróbuj szparagów z masłem imbirowo-pomarańczowym , szparagów z masłem pomarańczowo-imbirowym i szparagów z masłem pomarańczowo-imbirowym dla 2 osób, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj pięć pierwszych składników, aż się połączą. Na dużej patelni zagotuj wodę.
Dodaj szparagi; przykryć i gotować przez 3-4 minuty lub do miękkości.
Na tej samej patelni rozpuść mieszaninę masła, następnie dodaj szparagi i wymieszaj.