Szparagi pieczone z rumianym masłem
Prażone szparagi z rumianym masłem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 107 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól koszerną, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Szparagi Pieczone Z Rumianym Masłem, Prażone Szparagi Z Brązowym Masłem Sojowym Balsamicznym, oraz Prażone szparagi z brązowym masłem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi ułożyć na patelni, skropić olejem.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Piec w 450 przez 8 minut lub do chrupkości.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; gotować 3 minut lub aż lekko rumiane, potrząsając patelni od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem.
Skropić mieszaninę masła na szparagi; wrzucić dobrze do herbu.
Posypać tymiankiem i skórką szparagi.