Szparagi pieczone z rumianym masłem

Szparagi pieczone z rumianym masłem
Prażone szparagi z rumianym masłem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 107 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól koszerną, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Szparagi Pieczone Z Rumianym Masłem, Prażone Szparagi Z Brązowym Masłem Sojowym Balsamicznym, oraz Prażone szparagi z brązowym masłem balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Szparagi ułożyć na patelni, skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Piec w 450 przez 8 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; gotować 3 minut lub aż lekko rumiane, potrząsając patelni od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
7
Skropić mieszaninę masła na szparagi; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
8
Posypać tymiankiem i skórką szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn